Pastamachine Kopen

Pastamachine kopen.

Handmatige en elektrische pastamachines worden steeds vaker gebruikt in de Nederlandse keuken. Vandaag de dag willen steeds meer (hobby koks) thuis hun zelfgemaakte verse pasta maken. Mede door de vele kookprogramma’s op televisie is het maken van zelfgemaakte pasta erg populair geworden. Niet alleen smaakt de (verse) pasta veel beter dan de in de winkel gekochte kant en klare pasta’s ook is het maken van pasta een leuke bezigheid en zijn er ongekende mogelijkheden om te variëren met smaken en vormen. In elke kookwinkel kun je wel een pastamachine kopen die geschikt is om heerlijke pasta mee te maken.
Marcato Ampia 150 pastamachineDe Marcato pastamachine die de firma Vogels Import Export BV levert behoort tot de beste in hun soort. Niet voor niets dat steeds meer (online) winkels o.a hun pastamachines kopen bij Vogels Import Export BV . Deze groothandel in keukenartikelen levert zowel elektrische als handmatige pastamachines van het merk Marcato welke op dit moment de enige producent is van pastamachines die voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen op het gebied van “foodproof” garantie. De firma Marcato kan deze kwaliteitseisen aantonen uit de diverse testen welke men heeft laten uitvoeren door onafhankelijke onderzoekscentra.

Vogels Import Export BV Groothandel (Pastamachines).

Bent u als (kleine) kookwinkel,zelfstandige detaillist of grootwinkelketen op zoek naar een keukenartikelen groothandel met hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen dan is de firma Vogels Import Export BV (groothandel keukenbenodigheden) uit Valkenswaard een betrouwbare partner. Al meer dan dertig jaar leveren wij aan grote en kleine bedrijven keukenartikelen waaronder onze bekende Marcato pastamachines. Zo leveren wij o.a aan bekende (online) winkels zoals de Bijenkorf, Bol.com en Albert Hein verschillende keukenbenodigheden. Maar ook kleinere en grotere (kook)winkels en andere zelfstandige detaillisten en leveranciers in o.a kerstpakketten en relatiegeschenken weten het assortiment van Vogels Import Export BV (keukenartikelen groothandel) te waarderen.

Vogels Import Export BV keukenartikelen groothandel.

Steeds meer klanten willen zich onderscheiden ten opzichte van hun concurrenten. Daarom ontwikkelen we ook samen met de klant custom made (keuken)benodigdheden om nog meer onderscheidend te zijn. Voor bedrijven in de kerstpakketten branche hebben wij elk jaar opnieuw interessante mogelijkheden. Bent u ook geïnteresseerd in ons aanbod neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Pastamachine kopen.

Een Marcato pastamachine kopen om toe te voegen aan uw (online) winkel assortiment ? Onze Marcato pastamachines zijn te koop in verschillende uitvoeringen en types. Hieronder vindt u een korte beschrijving van een pasta machine of bekijk onze online catalogus.

De Marcato Pastamachines.

Deze pastamachines zijn gemaakt van hoogwaardige metalen en zijn ontworpen als keukenapparaat voor (thuis) gebruik. Met de Marcato is het heel eenvoudig om verse pasta te maken. De pasta machine walst het (pasta)deeg en door de hulpstukken worden verschillende soorten en vormen pasta’s verkregen,zoals spaghetti, macaroni of lasagne om er maar enkele te noemen. De Marcato pastamachines die wij als groothandel leveren zijn zowel in handzwengel als elektrisch leverbaar. Het enige verschil is dat de ene mechanisch en de andere elektrisch moet worden aangedreven. De elektrische pastamachine is in principe dezelfde uitvoering als de Marcato met handzwengel. Het enige verschil is dat de elektrische uitvoering door een motor wordt aangedreven en wordt bediend via een druk op de knop.

Gebruik Pastamachines

Gaat u een pastamachine kopen,lees dan deze korte beschrijving en bekijk de YouTube video voor u een pastamachine gaat kopen. De Marcato pastamachines zijn voorzien van een sterke schroefklem om stevig aan een tafel/keuken of werkblad bevestigd te worden. Hiermee zet u de Marcato pastamachine stevig vast en is deze in tegenstelling tot andere merken goed stabiel tijdens het maken van verse pasta. Door de stevige schroefklem wordt heen en weerschuiven voorkomen.De Marcato heeft tevens een slipvaste sokkel zodat deze stevig op een werkblad blijft staan.

Hieronder vind u een (Engelstalige) instructie video van de Marcato pastamachine.

Pastamachine kopen.

Zoals hierboven beschreven behoort de Marcato pastamachine tot de beste in zijn soort en we durven gerust te stellen dat als u overweegt een pastamachine te kopen dat dit Italiaans merk u erg goed zal bevallen. Niet voor niets zijn Italianen de uitvinders van de pasta’s en hebben hiermee dan ook de meeste know how op het gebied van pastamachines.

Vogels keukengerei groothandel.
Wij leveren onze Marcato pastamachines uitsluitend aan winkelketens en niet aan particulieren. Wilt u een Marcato pastamachine kopen bezoek dan onderstaande (online) winkels.

Next post: